Mogelijkheden

 

Individuele verlies- en rouwtherapie

Tijdens ons kennismakingsgesprek in mijn praktijk (of op een andere, door jou gekozen locatie) vertel je waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om weer verbinding met jezelf te maken. Jij geeft aan wat het best bij je past, waar jij je prettig bij voelt en houdt zelf de regie.

Individuele rouwtherapie past bij mensen die het meest baat hebben bij persoonlijke gesprekken in een vertrouwde omgeving.

“Als je oprecht verbinding met anderen kunt maken

en je ze kunt steunen en inspireren om liefdevol in het leven te staan, hun droom na te jagen, verborgen talenten van zichzelf te ontwikkelen en emotioneel of spiritueel te groeien geef je een mooi geschenk.”

Deelnemer lotgenotengroep

Partner-/gezinstherapie

Een ingrijpend verlies treft niet alleen jezelf, maar ook je partner en/of gezin. Als je overmand bent door je eigen verdriet, is het moeilijk te kijken naar hoe de ander zich voelt. Ik geef jullie de ruimte om op jullie eigen manier te rouwen, zodat er weer balans ontstaat en jullie weer op een gelijkwaardig manier verder kunnen met elkaar.

 

Begeleide lotgenotengroepen

Het is fijn om je ervaringen te delen met mensen die weten wat jij meemaakt, omdat zij hetzelfde ervaren. Dat delen kan in een door mij begeleide lotgenotengroep. Tijdens het kennismakingsgesprek en de daarop volgende bijeenkomsten (maximaal acht) krijg je de gelegenheid jouw verhaal te doen,

dat van lotgenoten te horen en je zo gesteund en begrepen te voelen.

De groep bestaat uit maximaal vier deelnemers.

 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.

Tenny Staal

rouw en verlies

Paradijs 7

Arnhem

 

Neem hier contact op