Wie is Tenny

 

Mensen zijn op hun kwetsbaarst en puurst, als ze met verlies te maken krijgen. Je kunt nooit dichter bij de ander komen, dan op zo’n moment.

 

Psychosociaal therapeut

Mijn opleiding tot psychosociaal therapeut vormt de professionele basis voor mijn werk. Lange tijd was ik werkzaam als inhoudelijk manager bij een gezinsvoogdij-instelling. Ik begeleidde teams van gezinsvoogden die te maken hadden met zeer complexe gezinssituaties. Samenwerking met de ouders was essentieel en ik was dan ook zeer regelmatig met hen in overleg. Ik heb later bij BOR Humanitas ouders begeleid die in een conflictscheiding verwikkeld waren. Samen met hen zocht ik naar manieren om een goede omgangsregeling te realiseren.

 

Rouwtherapie

Ik besloot me te specialiseren op het gebied van verlies- en rouwtherapie.

Ik volgde daartoe onder meer de gecertificeerde opleiding rouwbegeleidingskunde aan de Hogeschool Utrecht (SAU) en werkte op de afdeling Rouw en Verlies van Humanitas, aanvankelijk in de individuele begeleiding, later ook met lotgenotengroepen in partnerverlies.

 

Praktijk

Thuis in Arnhem, aan de voet van de Eusebiuskerk, heb ik mijn eigen praktijk gerealiseerd. Hier kan ik me aan de hand van mijn professionele en persoonlijke verlieservaringen, kracht en intuïtief vermogen ten dienste stellen van de ander. Ik ervaar het als een geschenk, zo dicht bij de ander te kunnen komen en iets waardevols te kunnen toevoegen.

 

Ik ben geregistreerd bij:

- de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (registratienummer 8928)

- de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (registratienummer 111236379)

- het Registerplein voor sociaal professionals (registratienummer 461023914)

 

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond, ervaringen en opleidingen, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel.

Tenny Staal

“Tenny is een professional die ik heb leren kennen als heel betrokken en oprecht. Ze is prettig in de omgang en heeft oog voor de ander. Tenny gaat voor maatwerk, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Dit zijn voor mij belangrijke waarden die ik tijdens mijn samenwerking met haar heb meegekregen en die mij nog altijd drijven.”

Marieke Palm (pedagoog)

Tenny Staal

rouw en verlies

Paradijs 7

Arnhem

 

Neem hier contact op